Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

η Εκδηλωση της Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Για το Περιβαλλον


Την Τρίτη 05 Ιουνίου 2012, η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος Περιβαλλοντικής ενημέρωσης που πραγματοποίησε στα Δημοτικά σχολεία των Δήμων Θηβαίων, Τανάγρας, Αλιάρτου, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας με τίτλο: «Ο δικός μας πλανήτης».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η ενημέρωσή τους σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά ζωγράφισαν, έπαιξαν διάφορα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια στο Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης, τους μοιράστηκαν φυλλάδια περιβαλλοντικού περιεχομένου και διάφορα δώρα που προσέφεραν η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α) και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης της Θήβας.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν ενθαρρυντική και μας γέμισε ελπίδα για να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε το πρόγραμμα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών. Η υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων, της Ε.Ε.Α.Α., και των εμπορικών καταστημάτων ήταν σημαντική και καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε. είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια, ελπίζοντας και επενδύοντας στα παιδιά τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για ένα καλύτερο μέλλον.