Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

'' ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ '' στις ΠΛΑΤΑΙΕΣ


Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Προσώπων με Νοητική Υστέρηση, σας καλεί σε μία πρωτότυπη καλοκαιρινή εκδήλωση με Αλεξίπτωτα Πλαγιάς στις Πλαταιές Βοιωτίας!
Ζήστε τη μοναδική εμπειρία μίας διθέσιας πτήσης με αλεξίπτωτο πλαγιάς με τη βοήθεια ενός έμπειρου εκπαιδευτή και συνεισφέρετε στο έργο του συλλόγου ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να πετάξετε με αλεξίπτωτο, η εκδήλωση είναι μία καλή ευκαιρία για εκδρομή, αφού θα απολαύσετε τους άλλους να πετούν με αλεξίπτωτα από τον πευκόφυτο Κιθαιρώνα, με θέα στον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο των Πλαταιών και των Λεύκτρων.
Θα μπορείτε να βρείτε πρόχειρο φαγητό, αναψυκτικά και αναμνηστικά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των σχολών της περιοχής: FREEDOM PARAGLIDING, OXYGEN PARAGLIDING & DREAM PARAGLIDING και των χορηγών όπως ο ΜΕΓΑ ΓΥΡΟΣ και ο κ. Δ. Δάλας.
Τιμή συμμετοχής: ̽€70,00
̽Η τιμή περιλαμβάνει mini εκπαίδευση και πέταγμα με έμπειρο εκπαιδευτή Αλεξίπτωτου Πλαγιάς

Τόπος Συγκέντρωσης:
Πλαταιές Βοιωτίας,Πλατεία χωριού (έξω από τη σχολή Freedom Paragliding)
Ημερομηνία: Σάββατο 30 Ιουνίου & Κυριακή 1 Ιουλίου
Ώρα προσέλευσης: 16 00
̽ Δηλώστε συμμετοχή: Ε. Σπανού 6932227740, 2106723232
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για το πέταγμα με αλεξίπτωτο πλαγιάς

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκοπός αυτής της πτήσης είναι να ανεβούμε στο μέγιστο ύψος (1500 έως 2200 μέτρα) που μπορεί να μας επιτρέπει η μέρα και να κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στον αέρα. Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: Μποτάκια και αντιανεμικό μπουφάν. Τι πρέπει να γνωρίζετε: Να μην έχετε φάει 3 ώρες πριν από την πτήση, να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ ή πολλούς καφέδες. Διάρκεια πτήσης: μισή ώρα περίπου
Θα πετάξετε στη διθέσια πτήση με δική σας ευθύνη. Όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν προσωπική ασφάλεια π.χ.: ΙΚΑ , ΤΑΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών το event θα πραγματοποιηθεί 15 μέρες μετά από την αρχική ημερομηνία πραγματοποίησης.
Πετάξτε με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε διθέσια πτήση και ενισχύστε μας!
Σάββατο, 30 Ιουνίου – Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012, ώρα προσέλευσης: 16 00
Πλατεία χωριού -Πλαταιές Βοιωτίας