Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με πλοία, τρένα και λεωφορεία θα φτάσουν στην Αθήνα και αναμένεται να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα της Αγανάκτησης


Με λεωφορεία, πλοία και τρένα ετοιμάζονται οι Αγανακτισμένοι για το ραντεβού τους την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος με σκοπό να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 100.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί την προηγούμενη Κυριακή.

Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός από τους Αγανακτισμένους όλη της χώρας. Οι Αγανακτισμένοι στην Κρήτη έχουν ήδη ναυλώσει πλοία και κατευθύνονται στο λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Κυριακής.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν προτιμούν να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα παρά να μαζευτούν, όπως αναφέρουν 500 στο Ηράκλειο, 300 στην Ιεράπετρα, 500 στο Ρέθυμνο κτ..

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αγανακτισμένους της Δυτικής Ελλάδας που ήδη έχουν ναυλώσει λεωφορεία των ΚΤΕΛ, έτσι ώστε να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που μέσω Facebook καλούν τους οδηγούς των ΚΤΕΛ να απεργήσουν την Κυριακή έτσι ώστε να μεταφέρουν δωρεάν όλους τους Αγανακτισμένους.

Οι διοργανωτές αυτή τη φορά θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ και έχουν υψηλές απαιτήσεις με σκοπό να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 200.000 ή και 300.000 κόσμου. Βέβαια υπάρχουν και φωνές υπερβολής που καλούν τον κόσμο με σκοπό να ξεπεράσουν οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος το 1 εκατομμύριο διαδηλωτές.

Μάλιστα, η συγκέντρωση της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν και εκεί οι ισπανοί Αγανακτισμένοι.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος, έχει αποφασιστεί να γίνονται "από τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου, συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες, με αφίσες που θα εξηγούν τους όρους του μεσοπρόθεσμου μνημονίου", καθώς και "πορείες που θα παρακινούν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν, με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος, με σκοπό την κατάληψη της πλατείας και τον αποκλεισμό του κοινοβουλίου".