Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Συναυλία στο Σχηματάρι για το «Χαμόγελο του Παιδιού»



Με πρωτοβουλία των μαθητών της Ασωπίας και την συμπαράσταση του Δήμου Τανάγρας καθώς επίσης και των τοπικών συλλόγων την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο στάδιο «Ευάγγελος Δεπάστας» στο Σχηματάρι θα πραγματοποιηθεί συναυλία για την ενίσχυση του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέπεμψε SOS για τα Παιδιά στην Ελλάδα και ζήτησε τη στήριξη όλων για να συνεχίσει να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.
Το Χαμόγελο του Παιδιού και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στην χώρα.
Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, παιδιά που καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.
Έμφαση δόθηκε και σε δράσεις που άμεσα μπορεί να λειτουργήσει το Χαμόγελο του παιδιού και που σήμερα παραμένουν ανενεργές λόγω έλλειψης των απαραίτητων οικονομικών πόρων για την στελέχωσή τους. Δράσεις που θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες σε ακόμα περισσότερα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Μετά από πρωτοβουλία των μαθητών του Λυκείου και Γυμνασίου Ασωπίας που ανήκει στο Δήμο Τανάγρας και με την άμεση συμπαράσταση του Δήμου Τανάγρας και των τοπικών φορέων αποφασίστηκε η διοργάνωση μίας νεανικής συναυλίας στο Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας» τα έσοδα της θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου « Το χαμόγελο του παιδιού».
Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία στο Σχηματάρι είναι οι:
Σπύρος Γραμμένος, Μάρω Μαρκέλλου, Rous, Remade, Trendy Hooliguns, Άνευ Πόρων, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Καρμα, Διονυσης Κωτσακης + Carpe diem, Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα Όχθη, Δημήτρης Καρράς, A des Potes, Σκληροί Χειμώνες, Ελέγεια, Dorians, Χριστίνα Πετρογιαννη (Σπατουλας Νικόλας κιθάρα), Φιλαρμονική Πυροσβεστικής Αθηνών.
Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Atlantis
Τηλ. Επικοινωνίας κα Κατσέλη 6946466050