Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχιζουν απο την Παρασκευη τα Σχολικα Δρομολογια



Πρόεδρος ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ κ.Δημήτρης Παπαχαραλάμπους: «Από την Παρασκευή 13/9/13 ξεκινάμε Σχολικά δρομολόγια με κάποιες ελλείψεις».

«Το ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ ΑΕ αποτελούμενο από μια μερίδα Ανθρώπων της κοινωνίας της Θήβας και γενικότερα της Βοιωτίας, αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ελλάδος με τα όποια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, ποτέ δεν ξεχνά και τον κοινωνικό του χαρακτήρα ».

Με την παράταση σύμβασης μαθητικών δρομολογίων από την περιφέρεια στα ΚΤΕΛ, το ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ δεν εκτέλεσε δρομολόγια μαθητικά με την έναρξη της σχολικής περιόδου 2013-14 διότι τα κόμιστρα δεν ανταποκρίνονταν στα έξοδα της εταιρίας, και πραγματικά πάνω από τις δυνάμεις της. Εγκαίρως ενημερώθηκε για αυτό το λόγο η Περιφέρεια και ξεκίνησε ένας αγώνας από τις δυο πλευρές ώστε να υπάρξει λύση.

Με σημαντική μείωση, που μαζί με την περσινή έκπτωση αγγίζει το σαράντα τα εκατό, και ανεξόφλητων χρεών από το 2012, το ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ από την Παρασκευή 13.9.13 θα ξεκινήσει τα σχολικά δρομολόγια των υπεραστικών δρομολογίων.

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σύμβαση για τα αστικά δρομολόγια εντός Θηβών. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ σε επικοινωνία που είχαμε μου είπε ότι θα στείλει τα αστικά λεωφορεία να εκτελέσουν σχολικά δρομολόγια εντός της πόλης της Θήβας, όπως και πέρσι, απλά οι μαθητές θα πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο μέχρι να προκύψει κρατική μέριμνα.

Ένα ακόμη πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το ειδικό δρομολόγιο στο ειδικό σχολείο στο Λουτουφί, που δεν έχει βρεθεί λύση.

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για ευαίσθητο μαθητικό δρομολόγιο που μεταφέρει παιδιά με ειδικές ανάγκες, και απασχολεί και συνοδό.
( Η τιμή δεν ανταποκρίνεται ούτε στα έξοδα ΙΧ).

Ελπίζω η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις άμεσα, φροντίζοντας να βρουν λύση.

Οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι εύχονται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Νίκος Χατζηδούρος