Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγαλη Επιτυχια η Χορωδιακη Συναντηση στο Αμπελοχωρι


                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αμπελοχωρίου Θηβών, και στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως,
η «1η Συνάντηση Χορωδιών 2013» που διοργάνωσε η «Χορωδία Γυναικών Αμπελοχωρίου», με στόχο την ανάπτυξη πολιτιστικών ιδεωδών, την καλλιέργεια υψηλών σχέσεων και δεσμών μεταξύ ανθρώπων, φορέων και πόλεων, καθώς και τη συνεργασία τους μέσω της μουσικής που είναι η αμεσότερη μορφή τέχνης.
 
Σκοπός η διάδοση, η προβολή, και η ανύψωση της Χορωδιακής Μουσικής.
Στη εκδήλωση συμμετείχαν: Το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας με Διδάσκουσα την κα Στέρπη Χριστίνα, η Χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας
 με Χοράρχη τον κο Παπανικολάου Χάρη, η Χορωδία Δαύλειας με Χοράρχη τον κο Καρούζο Δημήτρη, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μεσσαπίων, «Η Έκφραση» με Χοράρχη την κα Χόνδρου Αγγελική και η Χορωδία Γυναικών Αμπελοχωρίου με Χοράρχη τον κο Νίκα Άγγελο.

Στην «1η Συνάντηση Χορωδιών» παρέστησαν: ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδων Νικολάου με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων κ. Δρένιος Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων κ. Κοκκοντίνης Αθανάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαλβατζής Σταμάτης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελεώνα κα Κατσέλη. Δέσποινα και ο Άρχων Υμνωδός της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Χατζηχρονόγλου Γεώργιος, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την τιμή της παρουσίας τους.
Η «Χορωδία Γυναικών Αμπελοχωρίου» ευχαριστεί και δημόσια:
- Τις χορωδίες που μάς τίμησαν με την παρουσία τους.

- Τη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και τον ιερέα της ενορίας μας, πάτερ Γρηγόριο για την ευγενική παραχώρηση του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Αναλήψεως, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς επίσης και τους επιτρόπους της ενορίας μας.
- Το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας (Δ.Ο.Θ.) για την πολύτιμη βοήθειά του.
- Τους χορηγούς της εκδήλωσης:
Τα ζαχαροπλαστεία «Πευκάκι», «Snoopy», «Bittersweet» και «Select» για τα υπέροχα γλυκίσματα που μάς πρόσφεραν.
Τα καταστήματα: «Τα πολίτικα γλυκίσματα της Βούλας», το Αρτοποιείο «Τόλης», το Εργαστήριο Τυρόπιτας και Ζαχαροπλαστικής Σειντή Μπούσιος, το αρτοποιείο του κου Κυριαζή Γεωργίου, το φούρνο της κας Αντωνίου Σωτηρίας στο Μελισσοχώρι και την εταιρεία «Kenfood Τροφογνωσία» Α.Β.Ε.Ε για τα νόστιμα εδέσματά τους.

Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα: Ανθοστολισμοί «Gala», τους «Αμπελώνες Τούντα» από την Ασωπία, «Καλομοίρα Θεοδώρου – Εξοπλισμός Καταστημάτων», το κατάστημα «Εμπορίας Αναψυκτικών, ποτών, ζύθων και οίνων» του κου Τσιατσιμά Γεώργιου & Σ.Ι.Α. και τη «Φυταγορά Τριανταφύλλου», καθώς επίσης και όλους όσοι αφιλοκερδώς προσέφεραν τη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Χορωδίας Γυναικών Αμπελοχωρίου