Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Παγκοσμια ημερα κατα των Ναρκωτικων στην Κεντρικη Πλατεια Θηβας Τεταρτη 26 Ιουνιου

 
Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει με θέμα: « Εγώ , εσύ, εμείς, μαζί, για την πρόληψη». Η εκδήλωση θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
Μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ποικίλες διεξόδους έκφρασης και δημιουργίας που υπάρχουν στον τόπο μας για κάθε παιδί, έφηβο και ενήλικα. Σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς της ...
πόλης θα συμμετέχουν στην εκδήλωση παρουσιάζοντας μέσα από τα περίπτερα τους το έργο, τη φιλοσοφία και τις δράσεις τους.
Χτίζουμε άμυνες απέναντι σε όλες τις εξαρτήσεις, προωθώντας δραστηριότητες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης που ενισχύουν τη θετική στάση για τη ζωή.
Χτίζουμε όλοι μαζί την πρόληψη των εξαρτήσεων.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι:
«Αναπνευστήρας», Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας, Δημοτικό Ωδείο Θήβας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θήβας, Ένωση Μικρασιατών Θήβας, ΚΕΘΕΑ εν δρασει, Λύκειο Ελληνίδων Θηβών, Σύλλογος Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας «ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΣ», Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» Θήβας, Σύλλογος Χιονοδρόμων, Ορειβατών, Ποδηλατών Θήβας, Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΙΟΣ», Σύλλογος Γυναικών Θήβας «ΙΣΜΗΝΗ», Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας «ΑΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ», Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Θήβας.