Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

o Aλεξανδρος Φιλης Νεος Αντιδημαρχος της Ενοτητας Πλαταιων του Δημου Θηβαιων

Μπορεί να είναι εικόνα τον Αλέξης Φίλης

Στον διορισμό νέων αντιδημάρχων, αλλά και ανακατανομή ορισμένων αρμοδιοτήτων, προχώρησε ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, εμπλουτίζοντας το διοικητικό σχήμα με νέα πρόσωπα.

Ειδικότερα, με απόφασή του, ο Δήμαρχος Θηβαίων διορίζει:

– τον κ. Νίκο Κοβάνη ως αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες σε θέματα Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
– τον κ. Αλέξανδρο Φίλη ως αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στη θέση του κ. Κώστα Γεωργίου.

Με την ίδια απόφαση, ο κ. Γιώργος Παπασπύρου παραμένει αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Τάσος Καμούτσης αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης και ο κ. Παναγιώτης Τσαραμπάρης αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων.
Η θητεία των έξι αντιδημάρχων(πέντε έμμισθοι και ένας άμισθος) έχει διάρκεια από την 1η Νοεμβρίου 2021 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ο κ. Αναστασίου ευχήθηκε στους νέους αντιδημάρχους και σε όσους παρέμειναν κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Θηβαίων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.