Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Απο την Δευτερα 14 Νοεμβριου οι Προκαταβολες της Ενιαιας Ενισχυσης


Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία της πίστωσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων με την προκαταβολή (50%) της ενιαίας ενίσχυσης σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μετά από ανακοίνωση της ΑΤΕbank. Αυτό σημαίνει ότι από μεθαύριο οι αγρότες θα μπορούν να ενημερώνονται για το ποσό που τους αναλογεί από την ιστοσελίδα τους ΟΠΕΚΕΠΕ. Ωστόσο, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.
Με την πληρωμή αυτή, δίνεται μια σημαντική ανάσα στον αγροτικό κόσμο οι οποίοι περίμεναν αυτά τα χρήματα για την κάλυψη πάγιων υποχρεωσεων τoυς.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την αποστολή του σχετικού αρχείου πληρωμής στην ΑΤΕbank, Tράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο Οργανισμός Πληρωμών, θα αρχίσει από το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου 2011 η διαδικασία πίστωσης των λογαριασμών των δικαιούχων.
Για διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι θα μπορούν από τις 11.11.2011,.σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κώστας Σκανδαλίδης, να ενημερώνονται για το ποσό πληρωμής της προκαταβολής τους στην σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).     apo  agrotypos .gr