Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έκλεισε με επιτυχία ο κύκλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων Πινδάρεια 2011




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις- Πινδάρεια 2011 του Δήμου Θηβαίων, οι οποίες επεκτάθηκαν σε όλες στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και  περιελάμβαναν :

  • Μουσικές βραδιές αφιερωμένες στα ρεμπέτικα, λαϊκά, δημοτικά, παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα ρόκ τραγούδια, σε συνεργασία με τοπικά συγκροτήματα και ορχήστρες, αλλά και μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από τους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες Διονύση Σαββόπουλο και Λουκιανό Κηλαηδόνη.
  • Θεατρικές παραστάσεις και θέατρο Σκιών για παιδιά και μεγάλους, από θεατρικές ομάδες συλλόγων και γνωστούς θιάσους όπως το θέατρο τέχνης «Κάρολος Κουν» και η θεατρική ομάδα του Πέτρου Φιλιππίδη με την παράσταση «Ειρήνη του Αριστοφάνη»
  • Παραδοσιακούς χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και με τη συμμετοχή συλλόγων όμορων περιοχών. 
  • Έκθεση φωτογραφίας και μια ημερίδα αφιερωμένη στα λαϊκά δρώμενα.

Ο Δήμος Θηβαίων και το Δ.Σ. του  Δημοτικού  Οργανισμού Θήβας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους Θηβαίους δημότες και τους επισκέπτες που αγκαλιάζουν αυτό τον θεσμό,  καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα μουσικά συγκροτήματα για την εθελοντική τους συμμετοχή ή την συμμετοχή τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πινδαρείων με συμβολική αμοιβή.  

Η ανταπόκριση του κόσμου και των συλλόγων μας γεμίζουν με  δύναμη για τη συνέχιση της διοργάνωσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το 2012 και υποσχόμαστε οι εκδηλώσεις αυτές που στηρίζουν την τέχνη, τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας,  να είναι αντάξιες των προσδοκιών σας.