Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αγροτικο Παλλαικο Συλλαλητηριο στην Πλατεια Βαθης στην Αθηνα την Τεταρτη 19 Φεβρουαριου


 Παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη 19 Φεβρουαριου στην Αθήνα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγροτες  οι οποίοι επιμένουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους. 
Τη σχετική πρόταση των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας υιοθέτησαν την Κυριακή και εκπρόσωποι μπλόκων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας. 
Οι αγρότες θα συναντηθούν στην πλατεία Βάθης, στις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης και θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.
Στο πλευρό των αγροτών και οι παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών
Τη συμμετοχή τους στο Παναγροτικό συλλαλητήριο της  Τετάρτης ανακοίνωσαν και οι παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών όλης της χώρας.
Επίσης όπως έγινε γνωστό το ΠΑΜΕ θα συμμετέχει την Τετάρτη στην υποδοχή των αγροτών που θα λάβουν μέρος στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθης.
«Ραντεβού» στην πλατεία Βάθη στις 13:00 την Τετάρτη δίνουν οι αγρότες από διάφορα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να συμμετέχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρόμενοι για μια σειρά ζητημάτων με σημαντικότερο αυτό της φορολόγησής τους.
Οι αγρότες  μετά την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα.
Όπως εκτίμησε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο κ. Μαρούδας Ρίζος, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Μαρούδας Ρίζος, αναμένεται σημαντική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.
Όπως είπε στην Αθήνα θα βρεθούν αγρότες από τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, από την Κρήτη, ενώ όπως τόνισε έχει απευθυνθεί κάλεσμα για συμμετοχή και σε άλλους εργαζόμενους.
Από την Ήπειρο στην Αθήνα Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Ήπειρο θα συμμετάσχουν αύριο και μεθαύριο στα αγροτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Από τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και την Άρτα θα ξεκινήσουν αύριο στις 6 το πρωί λεωφορεία με προορισμό το παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της Άρτας, αναφέρεται:
«Δυναμώνουμε τη λαϊκή πίεση προς την κυβέρνηση και την ΕΕ, καλούμε τους συναδέλφους που δεν ήρθαν μαζί μας από την αρχή, να δυναμώσουν, να έρθουν τώρα μαζί μας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 19 Φλεβάρη στην Αθήνα, που οργανώνουν τα μπλόκα επιβίωσης της αγροτιάς».
Και από τις Σέρρες Και οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο αυριανό παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.