Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ευνοικα Μετρα απο τη ΔΕΗ Ζητησε για τους Αγροτες της Βοιωτιας η Βασω Τσονογλου

Ευνοϊκά μέτρα για το σύνολο των αγροτών του Νομού Βοιωτίας που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ, ζήτησε η Βουλευτής Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη σε συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης 27 Μαρτίου 2012 στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην Αθήνα.
Στην σύσκεψη που έγινε στο Γραφείο του Διοικητή της ΔΕΗ κ. Αρθούρου Ζερβού, με υπηρεσιακούς παράγοντες, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήβας κ. Απ. Δελαβέκουρα και εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Θήβας, η κ. Τσόνογλου ζήτησε δίμηνη παράταση ώστε να κατατεθούν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, οι ατομικές αιτήσεις για τις ρυθμίσεις των οφειλών και να μην γίνουν διακοπές ρεύματος.

Οι εκπρόσωποι της ΔΕΗ τόνισαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής Θήβας και στόχος είναι να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης προκειμένου η αρδευτική περίοδος να κυλήσει ομαλά, όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρσι πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου.

Η κ. Τσόνογλου ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά την Διοίκηση της ΔΕΗ για την κατανόηση του προβλήματος σημειώνοντας ότι «όποτε απαιτήθηκε παρέμβαση για την επίλυση τόσο σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, η Διοίκηση ανταποκρίθηκε στα δίκαια αιτήματα τους δίνοντας άμεσα λύσεις».