Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

οι Aγανακτισμενοι της Θηβας καλουν σε Συγκεντρωση Διαμαρτυριας τη Δευτερα 14 Νοεμβρη


ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011




ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ
ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ
Θα τους αφήσουμε;

Κανείς δεν μπορεί δεν μπορεί να πληρώσει τα χαράτσια από το εισόδημα του η την σύνταξη του. Και το ξέρουν. Είναι πλέον προφανές και στον πιο δύσπιστο ότι στόχος είναι η ατομική μας  περιουσία.

Τα χαράτσια ήρθαν για να μείνουν. Δεν αρνούμαστε να τα πληρώσουμε μόνο επειδή δεν έχουμε. Δεν πληρώνουμε γιατί αναδρομικές εισφορές σε ήδη φορολογούμενα εισοδήματα είναι αντισυνταγματικές και διαλύουν κάθε έννοια φορολογικής δικαιοσύνης. Δεν πληρώνουμε γιατί όσο υποχωρούμε θα ζητούν περισσότερα.

Οι εκπρόσωποι της νέας κατοχής «αναδιαρθρώνοντας» την οικονομία βάζουν λουκέτα παντού. Σπρώχνουν τους νέους στην μετανάστευση.  Κλέβουν το βιός μας και καταστρέφουν την ζωή μας. Την δική μας και των παιδειών μας.  Αυτοί που ευθύνονται για την κρίση, από την μια διαλύουν την κοινωνία στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας και από την άλλη ενισχύουν τις τράπεζες με δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι εξοντωτικοί φόροι όχι μόνο δεν ενισχύουν παιδεία και υγεία αλλά και το σύνολο των κρατικών εσόδων από επιχειρήσεις που περνάνε στα ληστρικά χέρια του νέου ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας εισπράττονται πλέον από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Τώρα όμως πια δεν μας φοβίζουν. Τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν μας ενώνουν και μας εξοργίζουν. Θα μας βρουν όλους απέναντι τους, τείχος αδιαπέραστο. Με την αντίσταση μας θα τους αναγκάσουμε να λογοδοτήσουν.
Είμαστε ήδη πολλοί και καλούμε κι άλλους στον συλλογικό αγώνα για να γίνει πιο αποτελεσματικός. Ήρθε η ώρα να τους τσακίσουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε πίσω το λογαριασμό. Η άρνηση πληρωμής είναι κομμάτι του δικού τους αδιεξόδου και αρχή της συντριβής τους.

Σας καλούμε όλους τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ. 

στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας (παλιό Δημαρχείο) για

να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την εμπράγματη Ακύρωση των ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΗΒΑΣ,Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ  Βοιωτίας,Εμπορικός Σύλλογος Θήβας,Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών "ΠΙΝΔΑΡΟΣ",ΕΛΜΕ,Συλλογος Εργαζομένων ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ,Σωματείο Εργαζομένων στα "ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ",Συλλογος Γονεων & Κηδεμόνων του 2ου και του 6ου Νηπιαγωγείου Θήβας ,Εραγζόμενοι ΔΗΚΕΘ,Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (παράρτημα Θήβας), Πρωτοβάθμια Σωματεία, Κινήματα και Συλλογικότητες.