Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Aναψε το Χριστουγεννιατικο Δεντρο στα Λευκτρα Βοιωτιας

lefktra xristougenna5

 Άναψε το δέντρο του το χωριό των Λευκτρών Βοιωτίας του Δήμου Θηβαίων σήμερα 9/12/2022.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γεώργιος Αναστασίου άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Λεύκτρα Βοιωτίας.IMlefktra xristougenna4

Με μία "ζεστή" και άρτια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αυτή η όμορφη γιορτή του χρόνου. Χαμόγελα παντού μικρών και μεγάλων. Το δέντρο φωτίστηκε, μπουφέδες με γλυκά και ζεστό κρασί, και ξαφνικά...χοχοχο ο Αι Βασίλης ξεπρόβαλε και ήταν τόσο καλός. Φωτογραφίες με τα παιδιά, αστεία, τραγούδια δώρα.

Το Δένδρο φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας, κ. Κώστα Ρόκα, του αντιδημάρχου Πλαταιών, κ. Αλέξη Φίλη και του αντιδημάρχου Θίσβης, κ. Τάσου Καμούτση.
Παρόντες η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο πρόεδρος Κοινότητας Καπαρελλίου, κ. Κώστας Κυβέρης, της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, κ. Θανάσης Νίκας, και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο κ. Βασίλης Σβίγγος,
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στον Δήμο Θηβαίων.
Η αρχή έγινε στην Κοινότητα Λεύκτρων της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.
Το Δένδρο φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας, κ. Κώστα Ρόκα, του αντιδημάρχου Πλαταιών, κ. Αλέξη Φίλη και του αντιδημάρχου Θίσβης, κ. Τάσου Καμούτση.
Παρόντες η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο πρόεδρος Κοινότητας Καπαρελλίου, κ. Κώστας Κυβέρης, της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, κ. Θανάσης Νίκας, και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου.
Στην εκδήλωση υπήρχαν κεράσματα, δώρα και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, κέφι και πολλή χαρά. Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ο … Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στα παιδιά!

lefktra xristougenna

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη γιορτή.

lefktra xristougenna sviggoslefktra xristougenna2

Καλές Γιορτές.

lefktra xristougenna3

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφίες από το e-sterea

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ