Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Tιμητικη Πλακετα στον CEO & Managing Director της IQ Solutions κ. Πάρη Παπαναστασιου

 
IQ Solutions SA

Από σήμερα, η IQ Solutions SA είναι επίσημα Παροχή Κινήτρων Green Award, αποδεικνύοντας την ισχυρή δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας του Ιδρύματος Green Award, μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, απόλυτης ποιότητας συνεχή βελτίωση σε επίπεδο ανθρώπινου και οργανισμού.
Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποδοχής στο Εκθεσιακό μας Σταντ Ποσειδωνίας 1.412 - Αίθουσα 1.
Η Πλακέτα απονεμήθηκε στον CEO & Managing Director της IQ Solutions κ. Πάρη Παπαναστασίου, από τον εκτελεστικό διευθυντή του Ιδρύματος Green Award, κ. Jan Fransen και τον πρόεδρο του ΔΣ Green Award, Καπετάνιο Δημήτρη Ματθαίου, CEO της Arcadia Ship Διοίκηση - Aegean Bulk και Πρόεδρος Ναυτιλίας ΑΧΕΠΑ Κεφάλαιο HJ45 Άγιος Νικόλας.
Μας τίμησαν η παρουσία των διακεκριμένων επισκεπτών, κ. Διονίσης Πολίτης, CEO & Managing Director της I.P. Liberty Press - Maritime Economies και Αντιπρόεδρος της AHEPA Maritime HJ45 St' Nikolas, Γερουσιαστής Λεωνίδας Π. Ραπτάκης της Γερουσίας του Rhode Island, Bill Peterson, CEO της Flying Ship Technologies C , Gus Bateas, EVP & COO της Flying Ship Technologies Corp. και Keita Shinohara, Υπεύθυνη Πιστοποίησης του Γραφείου Green Award.
Ένα επίτευγμα για την IQ Solutions SA, άλλο ένα ορόσημο έφτασε, ακολουθεί μια εκπληκτική εκδήλωση για τους διακεκριμένους επισκέπτες, συνεργάτες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.