Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τρίτη 12 Απριλίου 2022

το 7ο Δημοτικο Σχολειο Θηβας Επισκεφθηκε το Ε.Ε.Ε Ε.Κ Στο Λουτουφι

 

Σήμερα με μεγάλη χαρά υποδεχθηκαμε στο σχολείο μας την Ε' τάξη του 7ου ΔΣ Θήβας. Η κοινωνική λειτουργός του σχολείου μας κ. Ψαράκου Ελένη στην αίθουσα εκδηλώσεων μίλησε στα παιδιά για τον αυτισμό και τους έδειξε βίντεο για να καταλάβουν καλύτερα πως λειτουργεί ένα παιδί με αυτισμό. Στη συνέχεια οι μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής προσέφεραν σε όλα τα παιδιά δεκατιανο και είχαν ελεύθερο χρόνο να γνωριστούν.

Τη σκυτάλη πήρε το εργαστήρι Γεωπονίας με τον υπεύθυνο κ. Τσεβά Αθανάσιο όπου με τους μαθητές του 7ου ΔΣ Θήβας φύτεψαν διάφορα φυτά σε χώρο που είχε ετοιμαστεί από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ.
Μεγάλη χαρά πήραν μικροί και μεγάλοι όταν ο κ. Νεκτάριος Κουκοβινος έστησε το στόχο και έδωσε το σύνθημα για τους μικρούς τοξοβολους. Με τη βοήθεια του, όλοι βρήκαν το στόχο!!!
Ακολούθησε κατασκευή λαμπάδων με τη κ. Λίντα Γκονιαρη να υποδέχεται τους μαθητές στο εργαστήριο Χειροτεχνίας.
Την έκπληξη στους μαθητές του 7ου ΔΣ Θήβας επιφύλασσε το εργαστήριο Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής όπου έφτιαξε λουκουμάδες και κέρασε μικρούς και μεγάλους. Οι υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Χαντζή Ιωάννα και κ. Γκατζογια Δέσποινα έδωσαν και την επιλογή: μέλι ή μερέντα... Φυσικά οι πολλοί επέλεξαν τη μερέντα.
Αφού πήραμε όλοι αρκετές θερμίδες, ο γυμναστής μας, κ. Παπαδημητρίου Χάρης έδωσε το σύνθημα... Άνοιξε το γυμναστήριο και όλοι οι μαθητές άρχισαν να κάνουν διάδρομο, ποδήλατο και τραμπολίνο... Βέβαια, στα αγόρια είχαμε υποσχεθεί και ποδόσφαιρο όπου έδειξαν το πραγματικό τους ταλέντο!!!
Η ώρα πέρασε γρήγορα, βγάλαμε την καθιερωμένη φωτογραφία όλοι μαζί και χαιρετισαμε με χαρά και ενθουσιασμό τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 7ου ΔΣ Θήβας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστησουμε όλους τους μαθητές και των δύο σχολείων για την υποδειγματική συμπεριφορά και στάση!!!
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 7ου ΔΣ Θήβας, τον κ. Νεκτάριο Κουκοβινο, την κ. Σοφία Συμεωνίδου και την κ. Ιωάννα Σωτηρλη.
ΥΓ: Τελικά, ο μουσικός μας κ. Ηλίας Τζερεμες το γλίτωσε το βέλος καθώς πολλοί τον θέλαμε για στόχο με το μήλο στο κεφάλι . . .