Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ο Καθηγητης Φυσικης Αγωγης Σπυρος Μπεκρης στην ΑΟ Θυελλα Καμαριου Σαντορινης

Η αποχώρηση του Θανάση Διγγελίδη από τη Θύελλα Καμαρίου δημιούργησε κενό σε μια από τις θέσεις του τεχνικού επιτελείου και συγκεκριμένα σε εκείνη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του νυν γυμναστή του Αιγάλεω, και τον βρήκε στο πρόσωπο του Kαθηγητη Φυσικης Αγωγης Σπύρου Μπεκρή.
Ο καταξιωμένος fitness coach τα βρήκε σε όλα με τους Καμαριανούς και βρίσκεται ήδη στη Σαντορίνη ώστε να... βάλει τους παίκτες του Κώστα Μιχάλη από νωρίς στα βαθιά.
Έχοντας ως κύρια ενασχόληση του τον Στίβο ο κ. Μπεκρής αλλάζει πλέον παραστάσεις αφού μετά από αρκετά χρονιά θα ασχοληθεί και πάλι με ποδοσφαιρική ομάδα.
Ο ίδιος είχε επικεντρωθεί σε αθλήματα του στίβου γυμνάζοντας αρκετά χρόνια σπουδαίους αθλητές ενώ έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον Γυμναστικό Σύλλογο Πινδαρος Θηβας του οποιου ειναι και Ιδρυτικο Στελεχος  , Γυμναστικος Συλλογος Καδμος Θηβας , 
και Ομοσπονδιακος Προπονητης της Εθνικης Ομαδας Στιβου 
 Όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του εκείνες είναι η Δάφνη Ερυθρών, ο ΑΟ Θήβας, Aναγεννηση Σχηματαριου  , Επαμεινώνδας Λευκτρων
Ο Σπυρος Μπεκρής έχει καταγωγή από το Λουτουφι Θηβας και αυτός ήταν ο λόγος που έχει δουλέψει σε αυτή την περιοχή της Ελλάδας.
Ο ίδιος μάλιστα παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις στο sportcyclades.gr και ερωτώμενος για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης αποκρίθηκε
''Επειδή έχω πολλά χρόνια και ίσως έχω εγκλωβιστεί στο στίβο, ήθελα να δώσω νέα πνοή σε αυτό που κάνω. Ήθελα κάτι καινούργιο ώστε να κάνω μια νέα αρχη''.

*** Στην φωτογραφια αριστερα ο Καθηγητης Φυσικης Αγωγης Σπυρος Μπεκρης 
με τον Ολυμπιονικη του Ακοντισμου Σπυρο Λεμπεση

Πηγη ... Sportcyclades .gr