Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Αγ. Ανάργυροι» Θήβας στο Thiva Airport





Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον πολύ δραστήριο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Αγ. Ανάργυροι» Θήβας. Περάσαμε μια πολύ ωραία ημέρα με τους φιλοξενούμενούς μας να μοιράζονται μαζί μας την χαρά της αεροπορίας, αγγίζοντας και περιεργάζοντας τα αεροπορικά μας μέσα, και παρακολουθώντας τις πρωτόγνωρες για εκείνους δραστηριότητές μας.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι ήρθαν από νωρίς στο χώρο του αεροδρομίου με το ειδικό λεωφορειάκι του συλλόγου. Αφού περιηγήθηκαν στον πρωτόγνωρο χώρο και μέσα του αεροδρομίου, ξεκινήσαμε το πρόγραμμα με μια επίδειξη και σεμινάριο με το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι της λέσχης με δάσκαλο τον γνωστό και γεμάτο ενέργεια Ζαχαρία μας. Κατόπιν σειρά είχαν τα πτητικά μέσα με το τράικ και το Texan του αεροδρομίου, όπου πέταξαν όσο πιο πολλά άτομα μπορούσαν και κράτησαν το ενδιαφέρον στους υπόλοιπους με συνεχείς απογειώσεις και προσγειώσεις μέχρι το τέλος του μεσημεριανού φαγητού.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Αγ. Ανάργυροι» Θήβας, τον Σύλλογο Γυναικών Θήβας, τα Φροντιστήρια Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας και φυσικά τα μέλη του αεροδρομίου και της Αερολέσχης Θήβας. Όλοι οι προαναφερόμενοι με εθελοντική βοήθεια και δικά τους έξοδα, συνέβαλαν στο πολύ θετικό κλίμα και στην επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης.



ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΗΒΑΣ