Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Συλλογος Λευκτρων ... Oλα τα Εσοδα της Ατζεντας 2021 στην '' ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ ''

 Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων, κυκλοφόρησε ατζέντα του 2021. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λιβαδειάς '' Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ '', συνδραμοντας - όπως πάντα - στο μοναδικό έργο τους.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λεβαδείαs ” H AΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ ” είναι ΝΠΙΔ και λειτουργεί από το 1972 στην πόλη τηs Λιβαδειάs. Αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια που φιλοξενεί ορφανά , άπορα και εγκαταλελειμένα κορίτσια από νηπιακήs ηλικίαs μέχρι την κοινωνική και επαγγελματική τουs αποκατάσταση.
Φοιτούν στα δημόσια σχολεία τηs πόληs μαs και σπουδάζουν σε ανώτερεs και ανώτατεs σχολέs που τα ίδια επιλέγουν , συμμετέχονταs στιs πανελλαδικέs εξετάσειs , έχονταs τιs ίδιεs ευκαιρίεs με κάθε παιδί τηs ηλικίαs τουs.
Έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από εκατόν εξήντα ( 160 ) κορίτσια , ενώ έχουν αποκατασταθεί με γάμο τριάντα πέντε ( 35 ). Πραγματοποιούν πολλέs εκδηλώσειs στο χώρο του Σπιτιού τουs ή και σε διάφορεs περιοχέs και συλλόγουs . Εκδίδουν περιοδικό με όλεs τιs δραστηριότητέs τουs .
Η Οικογένειά μαs γιορτάζει την προστάτιδά τηs ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ δύο ( 2 ) φορέs το χρόνο , τη μνήμη τηs στιs 25 Οκτωβρίου και το θαύμα τηs ανάστασήs τηs την Κυριακή του Παραλύτου , μετά το Πάσχα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.