Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Εστησαν Ενεδρα σε Αγροτη του Λουτουφιου

Άγριος ξυλοδαρμός ενός 42χρονου, που μοιάζει βγαλμένος από ταινία, έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στη Θήβα.
Ο κύριος Ιωάννης Καρατζάς καταγγέλλει στην κάμερα του radiothiva.gr τον γολγοθά που έζησε από τρεις άνδρες με τους οποίους είχε κάποιες χρηματικές διαφορές το πρωί του Σαββάτου. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος οι τρεις άνδρες (πεθερός, πατέρας και γιος) οι οποίοι διατηρούν επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας του έστησαν ενέδρα έξω από καφετερία στην περιοχή Τάχι Θηβών και με την απειλή μαχαιριού του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, του φώναζαν - έβριζαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα αγροτικό μάρκας Nissan Navara. Στην συνέχεια και πάντα υπό την απειλή μαχαιριού του είπαν «πάμε σε ένα απόμερο μέρος να κανονίσουμε πια μηχανή θα κόψει τα στάρια για να πάρουμε τα λεφτά που μας χρωστάς» με τον κ. Καρατζά να τονίζει ότι «δεν σας χρωστάω εγώ χρήματα αλλά εσείς και έχω χαρτιά που σας έχω φέρει τα λεφτά!»
Ανένδοτοι εκείνοι επέμεναν ότι τους χρώσταγε χρήματα και συνέχιζαν να τον απειλούσαν με το μαχαίρι μέχρι που το θύμα άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του αυτοκινήτου όσο αυτό ήταν ακόμα εν κινήσει και πήδηξε σε ένα ρέμα πάνω στον περιφερειακό δρόμο της Θήβας μερικές εκατοντάδες μέτρα δίπλα από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα τους και τον πρόλαβαν μπροστά από ένα περίπτερο που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο. Τότε άρχισαν και οι τρεις να τον χτυπούν με μανία, με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου να καλεί την αστυνομία και να τρέχει να τον σώσει.
Ευτυχώς σύμφωνα με τον κ. Καρατζά η αστυνομία βρέθηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα στο σημείο και συνέλαβε τους δράστες.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γ.Ν. Θηβών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εξετάστηκε από τον Ιατροδικαστή και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λιβαδειάς για περεταίρω εξετάσεις.
πηγη RADIO THIVA