Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκινουν Λεωφορεια απο ολη τη Βοιωτια και τη Θηβα για το Συλλαλητηριο στο Συνταγμα

Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο στο συνταγμα
 19.000 αστυνομικοί αναμένεται να στήσουν ένα πλέγμα προστασίας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.
Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο το το μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες θα «αγκαλιάσουν» το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»
Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.