Copyright © ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ
Design by Dzignine

ΛΟΥΤΟΥΦΙ ΝΕΑ

ΛΟΥΤΟΥΦΙ  ΝΕΑ
Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Στις 17 Ιουνιου η Ημερομηνια των Εκλογων


Στις 17 Ιουνίου, με υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον πρόεδρο του Συμβουλιου της
 Επικρατειας  Παναγιώτη Πικραμένο, θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές,
σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το συμβούλιο αρχηγών,
που ολοκληρώθηκε στις 14.03.

Στις 14:03 ακριβώς εξήλθαν του προεδρικού μεγάρου οι κ.κ. Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης, Καμμένος, Τσίπρας, αλλά και η κα Αλέκα Παπαρήγα. Εξερχόμενος ο κ. Καμένος είπε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι δικαστικός. Με τη σειρά της η Γ.Γ. του ΚΚΕ ανέφερε ότι θα πρέπει να οριστεί αυστηρά μία υπηρεσιακή κυβέρνηση. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος πρότειναν τον Λ. Παπαδήμο για υπηρεσιακό πρωθυπουργό.
Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη για πρωθυπουργό.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν υπηρεσιακή κυβέρνηση με μη πολιτικά πρόσωπα, δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα είπε ότι θα προτείνει για υπηρεσιακό πρωθυπουργό έναν από τους τρεις ανώτατους δικαστικούς και ειδικότερα τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Π. Πικραμένο, ενώ θα ζητήσει αλλαγή στο Υπουργείο Εξωτερικών και την τοποθέτηση του καθηγητή διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών σπουδών Παναγιώτη Ήφαιστου, ο οποίος, όπως ανέφερε, είναι γνώστης του «Σκοπιανού», και στο Υπουργείο Άμυνας την τοποθέτηση του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Δ. Γράψα.